به گزارش جنوب ایران، محمد سروش سهیلی راد مدیرکل استاندارد هرمزگان هدف از راه اندازی سامانه غیرحضوری فرآیند صادرات و واردات را کاهش مراجعه حضوری افراد به اداره کل استاندارد و ادارات تابعه، الکترونیکی شدن فرآیند پذیرش اسناد به صورت غیر حضوری و امکان پیگیری پرونده های پذیرش شده اعلام کرد.
مدیر کل استاندارد هرمزگان افزایش سرعت و دقت در رسیدگی به امور و جلب رضایت ارباب رجوع، امکان اطلاع رسانی به ارباب رجوع در خصوص مشکلات اسناد و رفع مشکلات به وجود آمده به هنگام ارائه اسناد کاغذی را از دیگر مزایای راه اندازی این سامانه غیرحضوری خواند.
محمد سروش سهیلی راد گفت: با راه اندازی این سامانه، فقط در نمونه برداری و بازرسی از کالاها، صاحبان کالا حضور خواهند داشت و مابقی امورات بصورت غیرحضوری انجام می شود. وی افزود: پنل حمل ونقل نمونه ها نیز بزودی راه اندازی می شود تا پذیرش کالا نیز در بندر شهیدرجایی صورت پذیرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران نیز با قدردانی از ابتکار اداره کل استاندارد هرمزگان در راه اندازی این سامانه غیرحضوری فرآیند صادرات و واردات و با اشاره به امکان اطلاع رسانی به ارباب رجوع در خصوص مشکلات به وجود آمده به هنگام ارائه اسناد کاغذی گفت: این سامانه یک سامانه تحولی در نظام صادرات و واردات کشور است؛ حتی ممکن است خطاهایی هم داشته باشد، اما نسبت به نسخه کاغذی، از فساد اداری و ساختاری تاحد قابل توجهی جلوگیری می کند.
وی گفت:در همین راستا به زودی از سامانه جدیدی نیز سازمان ملی استاندارد رونمایی می کنیم.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران خاطر نشان ساخت: ماموریت استاندارد در ارتباط مستقیم با حق الناس و حقوق همگانی است و به همین دلیل در رعایت اصولی که به سلامت مردم برمی گردد، تحت تاثیر هیچا عامل یا فشار رسانه ای کوتاه نمیآییم.
اسلام پناه در نشست با مدیران گمرک و بنادر هرمزگان و جمعی از فعالان اقتصادی و واردکنندگان کالا افزود: اجازه عبور ازاستانداردهای تعریف شده و الزامی را به بخش خصوصی و دولتی نمی دهیم و اگربخش دولتی به این الزامات پایبند نباشد، ازبخش خصوصی نیز نمی توان چنین انتظاری داشت.
وی خاطرنشان کرد: استاندارد تمام توان خود را به کار می گیرد تا ضمن رعایت الزامات و استانداردهای قانونی ، ترخیص کالاها از گمرکات نیز به سرعت انجام شود.
ثبت دیدگاه