به گزارش جنوب ایران، طی این جلسه عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: بزرگترین وظیفه ما تامین امنیت غذایی است و پایداری و تامین غذا سالم اولین هدف این سازمان است که باید در تولیدات همواره به آن توجه شود.
عباس مویدی بهره برداران و تشکلهای مردم نهاد را دو رکن تولید عنوان کرد.و افزود: در وزارت جهاد کشاورزی ، دو مرکز پژوهش و مطالعات داریم که در زمینه آبزیان و همچنین تولیدات گیاهی فعالیت دارند.
مویدی تصریح کرد: در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریا عمان کارهای بسیار خوبی انجام شده است.
بخش مهمی از سفره مردم به آبزیان، صید و صیادی و آبزیان پروری اختصاص پیدا می کند مرکز اکولوژی خلیج فارس به عنوان مرکز برتر فعالیت خود را در این زمینه ها انجام می دهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ابراز کرد: این تفاهم نامه قطعا باب یک موضوع مشترک برای انجام فعالیت های علمی و پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان جهاد کشاورزی استان خواهد شد.
رهاسازی فاضلاب و گازوئیل در دریا، انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، لزوم آموزش ها، فرایندهای تولید از مواردی بود که در این جلسه درخصوص آن گفتگو شد.
گفتنی است، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان در این باره گفت: ۳ عامل مهم ژنتیک، غذا و سایرعوامل محیطی در مرگ و میر زودرس تاثیر مستقیم دارند که بر اساس آمار و تحقیقات انجام شده، بالای ۷۶ درصد مرگ و میر زودرس به این عامل بر می گردد.
ثبت دیدگاه