دکتر غلامعلی جاودان در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس و جمعی از روسا و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد؛ ضمن تبریک هفته پژوهش خدمت همه اساتید و دانشجویان به ویژه محققیق در دانشگاه علوم پزشکی گفت: پژوهش و تحقیقات از شاخصه های توسعه پایدار هر کشوری محسوب می شود؛ لذا برگزاری چنین نمایشگاه ها و هفته پژوهش فرصتی مناسب برای توجه بیشتر به مباحث پژوهش و فناوری است.
دکتر جاودان ابراز کرد: جامعه، محققین و اساتید باید به سمت تولید نیازهای جامعه که بر پایه اقدامات پژوهشی است بروند. عملا دانشگاه ها تکلیف دارند بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم که پژوهش ها را کاربردی و بر اساس نیاز جامعه انجام دهند و این هفته فرصت مناسبی است برای مرور این موارد.
وی با اشاره به نقش دانشگاه ها در حوزه تحقیقات کاربردی عنوان کرد: نقش دانشگاه به ویژه در انجام تحقیقات و هم حمایت از افراد خلاق، نوآور و کار آفرین و کسانی که در تولید محصولات دانش بنیان اقدام می کنند؛ نقش ویژه و قابل توجهی است.
دکتر جاودان با بیان اینکه صنعت باید در پژوهش های دانشگاه ها دخیل باشد؛ گفت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حوزه پژوهش و تحقیقات کاربردی بر اساس چالش های نظام س مت مبتنی بر برنامه ها و ا نظام های آموزشی خود فعالیت می کند؛ و بر انجام پژوهش با بهره گیری از صنعت و جامعه تاکید دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: دانشگاه داری ۱۰ مرکز تحقیقاتی، ۲ مرکز تحقیقات بالینی، یک مرکز رشد و ۶ مجله علمی پژوهشی است؛ اجرای ۱۰۸ طرح تحقیقاتی فناورانه در سال گذشته و ۳۰۲ مقاله درISI و ۲۵۰ مقاله در سایر نمایه ها چاپ و به نمایش درآمده است.جاودان اظهار کرد: شاخص پژوهشی دانشگاه نسبت به سال گذشته ۱۰ رتبه افزایش داشته و ۴۱ هسته فناور در واقع از زمان تاسیس مرکز رشد ایجاد شده و در زمینه انجام پژوهش های هدفمند دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با برنامه ریزی های صورت گرفته در حال اقدامات ویژه است.
ثبت دیدگاه