به گزارش جنوب ایران، در این بازدید نی مروزه، دانشجویان ابتدا با حضور در گروه سازه های دریایی ایزوایکو با روند ساخت، حمل، نصب و راه اندازی سکوهای نفتی و گازی و جکت های این نوع سکوها آشنا شده و از نزدیک چالش های سپری شده در مسیر بومی سازی دانش این صنعت را لمس کردند.
در ادامه دانشجویان از گروه طراحی، ساخت و تعمیرات شناورهای متوسط ایزوایکو هم بازدید کردند تا ضمن آشنایی با روند ساخت کشتی از نزدیک با سیستم های مختلف ازآبگیری و به آب اندازی شناورها نیز آشنا شوند.
در پایان دانشجویان به محل تعمیرات بزرگترین شناورهای دنیا یعنی درایداک ایزوایکو رفتند تا از نزدیک شاهد توانمندی بینظیر ایزوایکو و صنعت دریایی کشور باشند که با همراهی مدیرعامل این مجتمع صورت گرفت.
دکتر سلمان ضربی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو که خود از نسل دهه هفتاد دانشگاه صنعتی شریف است با حضور در جمع دانشجویان نسل جدید این دانشگاه ضمن تأکید بر ارزش بالای این نوع اردوها برای دانشجوها و توصیه به بهره هرچه بیشتر از این رویدادها به ارائه گزارشی ازتوانمندی صنعت دریایی کشور و پرسش و پاسخ با دانشجوها پرداخت.
مدیرعامل ایزوایکو در ادامه خاطراتی از دوران دانشجویی تا کارآموزی در ایزوایکو و مدیر پروژه ساخت اولین اقیانوس پیمای کشور تا هم اکنون را برای دانشجویان بازگو کرد.
در پایان بازدید مهندس علیرضا مروج معاون اجرایی و امور تولید ایزوایکو که با توجه به اهمیت این بازدیدها در طول بازدید همراه و درکنار دانشجویان حضور داشت دقایقی برای دانشجویان صحبت و دانشجویان را به عشق ورزیدن به کار و کشور و تعهد تشویق کرد.
دکتر سلمان ضربی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو در خصوص برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت در ایزوایکو عنوان کرد: بنابر فرموده مقام یکی از رسالتهای مهم اجتماعی ایزوایکو «مدظله العالی » معظم رهبری جهاد تبیین است و هدف اصلی از اردوی راهیان پیشرفت نیز، تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب اسامی ایران در عرصه های مختلف علمی و صنعتی است.
وی با تأکید بر اینکه همه ما وظیفه داریم تا دستاوردها و توانمندی های نظام را نمود بیشتری دهیم، افزود: برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت گامی اساسی در راستای جهاد تبیین مورد تأکید مقام معظم رهبری«مدظله العالی » بوده است و تداوم بازدیدها و اردوهای راهیان پیشرفت به مراکز صنعتی در کنار امیدآفرینی م یتواند دستاوردهای نظام را بیشتر به معرض نمایش بگذارد که باتوجه به پیشرفت کشور در صنعت دریایی، لازم است که این دستاوردها در قالب اردوی راهیا ن پیشرفت بیان شود.
مدیرعامل ایزوایکو در پایان افزود: از ابتدای سال جاری تا اکنون بیش از ۳۴۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه های ممتاز و برتر کشور، دانش آموزان، اساتید دانشگاه ها و معلمان و طلاب و روحانیون در ۲۷ نوبت از مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران به عنوان بزرگترین زیرساخت صنایع دریایی کشور بازدید کرده اند.
امیدواریم بتوانیم زمینه حضور تعداد بیشتری از بازدیدکنندگان را در این مجتمع فراهم کنیم.
ثبت دیدگاه